Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul  www.margeluteonline.ro.

1. Termeni generali

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. 

Termenii si conditiile de vanzare prin intermediul internetului, asa cum sunt prevazute in legea protectiei consumatorului, se aplica pentru relatia contractuala dintre:

SC GIULIAN CRIS STYLE SRL
J13/1429/18.06.2013
CUI: 31869829
CONT: RO33 OTPV 0000 0000 0493 0010 OTP BANK
CONSTANTA

ca detinator al site-ului www.margeluteonline.ro, avand calitatea de VANZATOR, si utilizatorul site-ului, denumit in continuare CLIENT.

Toate informatiile de pe site sunt puse la dispozitia utilizatorilor site-ului www.margeluteonline.ro in mod gratuit. Informatiile au caracter general, atat cele referitoare la companie, cat si cele referitoare la produse si comercializarea acestora.

De asemeni, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de prezentare, iar produsele livrate, pot sa difere de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara vreo notificare in prealabil.

Margeluteonline  isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

Preturile produselor de pe acest site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil. Produsele deja reduse nu intra in categoria altor promotii.
Pentru comenzile mai mici de 20 lei, se percepe o taxa de procesare si ambalare in valoare de 5 lei.


2. Livrare

Margeluteonline livreaza produsele prin firma de curierat rapid numai in localitatile care se afla pe lista punctelor de lucru ale firmei de curierat sau prin serviciul de mesagerie al Postei Romane, taxele de livrare fiind suportate de catre client. Odata cu efectuarea comenzii si primirea email-ului de confirmare intre Margeluteonline si client se incheie un contract la distanta prin care clientul este obligat sa ridice coletul si sa achite contravaloarea bunurilor comandate.


3. Plata

Produsele comandate pe site-ul www.margeluteonline.com se achita RAMBURS, in numerar la primirea coletului, firmei de curierat.

 

4. Returnarea produselor

Clientul poate solicita returnarea produselor fara un motiv anume in termen de maxim 15 zile lucratoare fara penalitati.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Furnizorul va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile prin transfer bancar, de la data denuntarii in scris a contractului. Taxele de ramburs vor fi suportate de catre Client.

 

5. Litigii

Orice problema cauzata de produsele prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre client. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

 

6. Declinarea responsabilitatii

Margeluteonline  nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

Margeluteonline nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

In momentul efectuarii unei comenzi online, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.